x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Prefectul Capitalei: Cei care au instigat la violență trebuie să plătească

Prefectul Capitalei: Cei care au instigat la violență trebuie să plătească

30 Mar 2021   •   09:00
Prefectul Capitalei: Cei care au instigat la violență trebuie să plătească
Sursa foto: Captura Antena 3

Cei care au instigat la violență trebuie să plătească, a postat pe Facebook prefectul Capitalei Alin Soica, ca reacție la incidentele care au avut loc în timpul manifstațiilor anti-COVID.

„Cei care instigă la nerespectarea măsurilor punând în pericol sănătatea românilor, cei care instigă la violență împotria organelor de ordine ale statului, cei cărora le pasă mai mult de promovarea propriei imagini decât de interesul general al românilor și al statului nu sunt patrioți.

Sunt patrioți cei care au protejat statul de drept, cei care au refuzat să răspundă la provocări pentru a nu pune în pericol oamenii care manifestau pașnic”, ascris prefectul, care îi felicită pe jandarmi „atât pentru calmul de care au dat dovadă și care a dus la protejarea cetățenilor pașnici, dar și pentru fermitatea și profesionalismul cu care au oprit violențele din această noapte”.

Luni a fost a doua zi de proteste în București, dar și în mai multe orașe ale țării, față de resstricțiile impuse de autorități în vederea limitării răspândirii COVID-19.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: Alin Stoica protest antirestrictii