x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Premierii Republicii Moldova și României, la Forumul germano-român de la Berlin

Premierii Republicii Moldova și României, la Forumul germano-român de la Berlin

de Redacția Jurnalul    |    27 Sep 2023   •   08:45
Premierii Republicii Moldova și României, la Forumul germano-român de la Berlin
Sursa foto: Lucian Alecu

Premierii Republicii Moldova și României, Dorin Recean și Marcel Ciolacu, vor participa, de miercuri până vineri, alături de cancelarul Olaf Scholz, la Forumul germano-român de la Berlin, anunță purtătorul de cuvânt al Executivului de la Chișinău, Daniel Vodă.

„În perioada 27 - 29 septembrie, prim-ministrul Dorin Recean va efectua o vizită de lucru la Berlin, în cadrul căreia va participa în calitate de invitat la Forumul germano-român, alături de omologul său român, Marcel Ciolacu și cancelarul german Olaf Scholz”, spune Daniel Vodă.

Împreună cu prim-ministrul Dorin Recean, în Germania vor merge viceprim-ministrul, ministru al dezvoltării economice și digitalizării, Dumitru Alaiba și ministrul energiei, Victor Parlicov.

De asemenea, în discuții se va regăsi și procesul de aderare la Uniunea Europeană, susținerea Germaniei fiind deosebit de importantă în acest parcurs.

Potrivit unor surse guvernamentale, din delegația condusă de Marcel Ciolacu va face parte ministrul economiei, antreprenoriatului și turismului, Radu Oprea.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Dorin Recean