x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poșta Română, program special în perioada 1-6 mai

Poșta Română, program special în perioada 1-6 mai

de Redacția Jurnalul    |    22 Apr 2024   •   15:30
Poșta Română, program special în perioada 1-6 mai

Poșta Română anunță că va avea un program special în perioada 1-6 mai. Distribuția pensiilor va începe din 2 mai, au anunțat reprezentanții companiei.

Compania Poşta Română anunță că programul de lucru al subunităţilor poştale va fi modificat în perioada 1 mai - 6 mai 2024.

„De asemenea, precizăm faptul că distribuirea drepturilor sociale (pensii) va începe cu data de 2 mai, în termenul asumat cu Ministerul Muncii și Solidarității Sociale”, se arată într-un comunicat al companiei.

Astfel, în 1 Mai 2024, de Ziua Muncii, toate subunităţile poştale din mediul rural și urban vor fi închise, în 2 mai toate subunităţile poştale din mediul rural și urban vor funcționa conform programului normal de lucru, iar în perioada 3 mai, Vinerea Mare – 6 mai, luni, a doua zi de Paște, toate subunităţile poştale din mediul rural și urban vor fi închise.

Începând de marți, 7 mai, toate subunităţile poştale îşi vor relua programul normal de lucru.

Reprezentanții Poștei anunță că programul anunţat este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora Vinerea Mare (ultima zi de vineri înaintea Paștelui), precum și prima și a doua zi de Paști sunt declarate zile de sărbătoare legală, nelucrătoare, preluate și în Contractul Colectiv de Muncă.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: program poşta romănă