x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator PROGRAMUL RABLA 2015. Unde să îţi duci maşina veche la casat

PROGRAMUL RABLA 2015. Unde să îţi duci maşina veche la casat

29 Apr 2015   •   15:47
PROGRAMUL RABLA 2015. Unde să îţi duci maşina veche la casat

Cei interesaţi de achiziţia unei maşini noi prin programul de înnoire a parcului auto trebuie să ducă la casat o maşină mai veche de 12 ani. Peste 500 de firme autorizate să caseze vechiul autoturism funcţionează în toată ţara.

Citeşte şi RABLA 2015: Tot ce trebuie să ştii despre PROGRAMUL RABLA


Programul de înnoire a parcului auto a debutat pe data de 27 aprilie. Participanţii la program duc o maşină mai veche la remat, li se eliberează un tichet în valoare de 6500 de lei, sumă care va fi scăzută din preţul de achiziţie al unei maşini noi. 579 de rematuri funcţionează în toată ţara, acreditate de Administraţia Fondului de Mediu, care primesc automobilele vechi. Adresele operatorilor abilitaţi să desfăşoare activităţi de colectare şi tratare a vehiculelor scoase din uz sunt disponibile pe site-ul Administraţiei Fondului de Mediu.

Citeşte şi PROGRAMUL RABLA 2015. De unde îţi poţi cumpăra maşina mult visată. Vezi cel mai apropiat dealer auto


Persoanele interesate de cumpărarea unei maşini prin programul Rabla trebuie să se adreseze cu tichetul unui dealer autorizat de unde îşi poate alege maşina mult visată. Lista dealerilor înscrişi în programul Rabla acoperă toată ţara şi numără nu mai puţin de 104 firme. Lista integrală poate fi găsită pe site-ul Administraţiei Fondului de Mediu. 

Continuarea pe RomâniaTV.net. 

×
Subiecte în articol: Programul Rabla 2015