x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Proteste Timișoara. Peste 4.000 de persoane la protestul împotriva Guvernului

Proteste Timișoara. Peste 4.000 de persoane la protestul împotriva Guvernului

12 Feb 2017   •   20:50
Proteste Timișoara. Peste 4.000 de persoane la protestul împotriva Guvernului
Sursa foto: Pressalert.ro

Peste 4.000 de protestatari au revenit duminică seara, după ora 20,00, în Piaţa Victoriei din Timişoara, ei cerând demisia preşedinţilor celor două Camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu,, dar şi a Avocatului Poporului Victor Ciorbea.

Organizatorii protestului cer mulţimii să fie vigilentă, întrucât ''săptămâna aceasta este posibil ca Parlamentul să nu voteze Ordonanţa 14, care abrogă OUG 13 şi astfel, hoţia este legiferată de către PSD+ALDE''.

Oamenii adunaţi în faţa Operei spun că rezistă şi vor să vină în fiecare seară în piaţă, pentru a atenţiona guvernanţii şi majoritatea parlamentară că ei nu se mulţumesc doar cu măsuri superficiale, şi că merg ''până la capăt'' pentru ''restabilirea statului de drept''.

Protestatarii scandează lozinci antiguvernamentale şi împotriva preşedinţilor Camerelor Parlamentului, dar şi ''Până la capăt'', ''Uniţi salvăm toată România'', se sună din vuvuzele, se flutură drapelul naţional şi pancarte cu lozinci vechi şi noi, create în cele 13 seri ale protestelor. Oamenii au intonat şi imnul naţional şi pe cel al UE.

La protest sunt prezenţi şi părinţi cu copii, dar şi pensionari, iar grupuri de persoane continuă să sosească în Piaţa Victoriei. www.agerpres.ro

×