x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Provocare pentru liceeni! Baschet alături de Victor Ciutacu şi Mircea Badea. S-au pus în vânzare biletele

Provocare pentru liceeni! Baschet alături de Victor Ciutacu şi Mircea Badea. S-au pus în vânzare biletele

16 Ian 2013   •   20:47
Provocare pentru liceeni! Baschet alături de Victor Ciutacu şi Mircea Badea. S-au pus în vânzare biletele

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul demonstrativ de baschet, în care 10 liceeni vor intra in arena alaturi de Victor Ciutacu si Mircea Badea.
Fondurile rezultate în urma vânzării biletelor şi a donaţiilor vor fi utilizate pentru sustinerea proiectelor de responsabilizare civica ale liceenilor din Bucuresti.  Urne speciale se vor afla la dispozitia participantilor pentru a inscrie o donatie pentru echipa preferata!

Sunteţi aşteptaţi, pe 26 ianuarie, incepand de la ora 16.00, la Sala Polivalenta a Clubului Rapid din Calea Giulesti, pentru a lua parte la un eveniment facut de tineri pentru tineri.

Biletele se pot cumpara online in reteaua Eventim, in magazinele Dream Sport (complexul comercial Unirea si magazinul din Obor) sau de la ora 15:00, la intrarea in Sala Rapid, in ziua evenimentului.
click aici pentru a comanda bilete în reţeaua Eventim

Pentru mai multe informaţii despre eveniment puteţi accesa pagina www.youthbank.ro sau pagina de Facebook - Confruntarea greilor

×