x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator RADET opreşte apa caldă în Berceni

RADET opreşte apa caldă în Berceni

19 Iul 2010   •   00:00

Un număr de 375 de blocuri din cartierul bucureştean Berceni nu vor avea apă caldă, în perioada 19 - 22 iulie, din cauza executării unor lucrări de modernizare şi reparaţii la nivelul reţelelor primare, care constau în montarea de vane şi înlocuirea de conducte.



Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) Bucureşti a anunţat, luni, printr-un comunicat, notează Agerpres,  că aceste lucrări pot fi executate numai prin sistarea serviciului de furnizare a apei calde către blocurile alimentate.

Întreruperea apei calde va fi operată începând cu ziua de luni, 19 iulie, la ora 22,00, şi este estimată că va dura până joi, 22 iulie, la ora 20,00.

Vor fi afectaţi locatarii a 375 de blocuri situate în perimetrul descris de arterele: şoseaua Berceni, şoseaua Turnu Măgurele şi şoseaua Progresu.

RADET Bucureşti adresează scuze locuitorilor acestor zone şi face apel la înţelegerea acestora.

Echipele Regiei vor face eforturi în vederea finalizării cât mai rapide a lucrărilor, pentru a limita disconfortul creat consumatorilor. Astfel, se va proceda la reluarea treptată a furnizării apei calde către zonele afectate, pe măsură ce lucrările vor avansa şi acolo unde va fi posibil acest lucru, din punct de vedere tehnic.

×
Subiecte în articol: observator