x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Radu Berceanu vorbeşte de amenzi pentru cei care blochează traficul pe DN 1

Radu Berceanu vorbeşte de amenzi pentru cei care blochează traficul pe DN 1

de Veronica Micu    |    27 Dec 2008   •   00:00

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat, la finalul unei inspecţii pe DN1, că va face cercetări şi va aplica sancţiuni pentru blocajele de pe drumurile naţionale.



El a declarat că luni va face o analiză a situaţiei de pe şosele şi va lua deciziile care se impun. Radu Berceanu a adăugat că reţeaua de drumuri din România este foarte mult rămasă în urmă faţă de numărul de maşini şi faţă de trafic, aceasta fiind o cauză din care se produc blocaje.

Vineri, ministrul transporturilor a controlat modul în care bazele Companiei Naţionale de Drumuri sunt pregătite şi acţionează în zonele cu circulaţie îngreunată de pe Valea Prahovei. 'Am verificat deja bazele CNADNR de pe DN 1, de la Tâncăbeşti, Bărcăneşti şi Câmpina şi mă îndrept către Braşov. Din ce am constat până în prezent echipele sunt destul de pregătite şi au majoritatea utilajelor funcţionale. Sigur că mai sunt lucruri de pus la punct, dar în mare au răspuns destul de bine situaţiei actuale', a declarat vineri, pentru Agerpres, ministrul Transporturilor.

×
Subiecte în articol: romania