x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Radu Tudor: Două vești bune și două proaste după anunțul lui Dragnea

Radu Tudor: Două vești bune și două proaste după anunțul lui Dragnea

28 Ian 2019   •   11:59
Radu Tudor: Două vești bune și două proaste după anunțul lui Dragnea

Jurnalistul Radu Tudor a analizat mesajul liderului PSD, Liviu Dragnea, care anunța rezultate excepționale din punct de vedere economic pentru România în ultimii doi ani de guvernare PSD-ALDE, scrie DC News

"Din punctul meu de vedere, la prima vedere, există 2 veşti bune şi 2 veşti proaste în legătură cu aceste cifre. Să încep cu cele bune, să nu se ambaleze din nou fanaticii socialişti că găsesc doar noduri în papura PSD.

Din zecile de miliarde de euro în plus de când PSD deţine neîntrerupt majoritatea parlamentară şi guvernarea (decembrie 2012 până azi), cea mai inspirată folosire a banilor dpdv social a fost dublarea salariilor medicilor. O categorie profesională respectabilă, de care depinde viaţa fiecărui român, zi de zi.

După o veritabilă catastrofă în domeniul înzestrării Armatei Romane în ultimul sfert de secol, din zecile de miliarde de euro încasate în plus prin creştere economică s-au găsit 4 pentru primul şi singurul program de nivel strategic: sistemele de rachete Patriot. E cea mai bună veste pe care militarii de carieră ce apară teritoriul naţional românesc şi contribuie la apărarea aliată în NATO au primit- de la politicieni. Rachete performante de 4 miliarde de euro, asta înseamnă - potrivit elitei miliitare a României – o ţară protejată pentru prima oara cu o astfel de tehnologie, la un asemenea nivel. Sper ca blocajele din restul programelor de înzestrare militară să nu omoare speranţa militarilor că ne vor putea apăra eficient.

Mai multe, pe DC News

×
Subiecte în articol: radu tudor