x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Raluca Turcan, gafa de proportii pe Facebook. I-a urat "La mulți ani!" baronului Brukenthal, mort în urmă cu 2 secole

Raluca Turcan, gafa de proportii pe Facebook. I-a urat "La mulți ani!" baronului Brukenthal, mort în urmă cu 2 secole

de Alice Petrescu    |    26 Iul 2021   •   19:10
Raluca Turcan, gafa de proportii pe Facebook. I-a urat "La mulți ani!" baronului Brukenthal, mort în urmă cu 2 secole
Sursa foto: Sursa: Facebook

Ministrul Raluca Turcan a fost astazi ținta ironiilor pe rețelele de socializare după ce i-a urat ”La mulţi ani!” printr-o postare pe Facebook baronului Samuel von Brukenthal,  mort în urmă cu 2 secole. La scurt timp, internautii au comentat postarea.


"Astăzi istoria consemnează nașterea baronului Samuel von Brukenthal. Un sibian care zi de zi ne este exemplu. Un om înaintea vremurilor sale, un adevărat om al Luminilor, baronul Brukenthal ne-a lăsat o moştenire impresionantă.A lăsat Sibiului, a lăsat României, a lăsat Europei. Brukenthal, revenit de la Viena, a deschis unul dintre primele muzee ale lumii, a lăsat o impresionantă colecție de artă şi o bibliotecă monumentală. Tot el ne-a dat lecţia cultivării mediului intelectual.El a creat o adevărată oază culturală în Sibiul finalului de secol XVIII. Samuel von Brukenthal este o bornă pentru cultura şi societatea României. La mulţi ani Samuel von Brukenthal”, a scris ministrul Muncii Raluca Turcan pe pagina sa de socializare.


"La mulț an la domnu\" Brukenthal! Să-i dea Dumnezeu sanatate si putere dă munca! Rezpekt!", a scris unul dintre cei care au sancționat gafa.

"Multă sănătate, că dacă are sănătate, o să trăiască mulți ani fericiți. Doamne ajută!!", a comentat un alt urmăritor.
 
După aproximativ o oră, Raluca Turcan a șters urarea de la finalul mesajului.

×
Subiecte în articol: raluca turcan