x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bărbat rănit într-un incendiu la o terasă din Cișmigiu. A fost deschis un dosar penal

Bărbat rănit într-un incendiu la o terasă din Cișmigiu. A fost deschis un dosar penal

de Redacția Jurnalul    |    09 Ian 2024   •   17:30
Bărbat rănit într-un incendiu la o terasă din Cișmigiu. A fost deschis un dosar penal

Un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost rănit, marți, într-un incendiu izbucnit la o terasă din Parcul Cișmigiu, care s-a extins la spațiul de depozitare al debardarului și patinoarului. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Poliţiştii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 3 Poliție au fost sesizați, marți dimineața, în jurul orei 4.30, prin apel la 112, cu privire la faptul că, la o terasă situată în Parcul Cișmigiu, din Sectorul 1, a izbucnit un incendiu.

Echipaje de pompieri au intervenit pentru lichidarea incendiului, ce era extins la spațiul de depozitare al debarcaderului și patinoarului, aparținând unei societăți comerciale. Aici au fost pagube materiale.

De asemenea, la momentul izbucnirii incendiului, în interiorul terasei se afla un bărbat, în vârstă de 47 de ani, acesta fiind transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri suplimentare.

Totodată, a fost efectuată cercetarea la fața locului.

Cercetările sunt continuate de către Secția 3 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infractiunilor de vătămare corporală din culpă și distrugere din culpă.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: ranit cişmigiu terasă