x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Răspunsul lui Victor Ponta la cererea familiei Cioabă de a primi un ajutor de la stat de 350.000 de dolari

Răspunsul lui Victor Ponta la cererea familiei Cioabă de a primi un ajutor de la stat de 350.000 de dolari

18 Aug 2013   •   22:53
Răspunsul lui Victor Ponta la cererea familiei Cioabă de a primi un ajutor de la stat de 350.000 de dolari
Sursa foto: Victor Ponta

 "M-au informat Ministerul de Externe şi domnul Arafat despre problemele care au apărut în Turcia vizavi de plata acelei facturi. Vreau să spun foarte clar, orice cetăţen român - eu nu fac vreo deosebire că e rege sau nu-i rege -, orice cetăţen român, în măsura prevăzută de lege şi în măsura posibilităţilor, încercăm să-l ajutăm(...) Nu pot să vă spun în acest moment decât că, atât cât se poate face pentru orice cetăţean al României, atât facem. (...) În măsură în care există anumite proceduri şi se înscrie într-un caz în care poate fi ajutat, atunci o facem. Nu vreau să fac vreo favoare. (...) Din bani publici, nu fac favoruri pentru nimeni. În cazul de faţă direct, probabil că va fi foarte dificil", a declarat premierul Victor Ponta la Antena 3.
Familia lui Florin Cioabă, autointitulat rege al romilor, a solicitat statului român un ajutor de 350.000 de dolari pentru a plăti factura la spitalul din Turcia.

×
Subiecte în articol: florin cioaba