x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Razie de amploare în cel mai mare târg auto din Bucureşti

Razie de amploare în cel mai mare târg auto din Bucureşti

de Agerpres    |    03 Iun 2012   •   07:59
Razie de amploare în cel mai mare târg auto din Bucureşti

Politistii fac verificari ale autovehiculelor oferite spre vanzare intr-un targ auto din Bucuresti.

"In aceasta dimineata Directia de Investigatii Criminale si Biroul National Interpol din cadrul IGPR, impreuna cu Serviciul Furturi de Autovehicule de la Politia Capitalei desfasoara o actiune de verificare a autovehiculelor oferite spre vanzare intr-un targ auto din Bucuresti. La actiune participa si politisti specializati in combaterea traficului international de autovehicule furate. Vorbim despre politisti din tari membre Interpol precum si politisti din cadrul Secretarului General al Interpol", a declarat pentru Agerpres purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Alexandru Niculae.

El a mentionat ca acestia vor verifica autoturismele oferite spre vanzare in vederea identificarii celor care au fost sustrase, in special de pe teritoriul altor state.

"De asemenea, sunt cautate si persoane urmarite in temeiul legii deoarece se sustrag executarii unor mandate. Vorbim despre mandate de arestare preventiva, mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea, mandate europene de arestare sau sentinte penale", a afirmat Alexandru Niculae.

El a adaugat ca in cadrul acestei actiuni politisti de la Serviciile de investigare a fraudelor de la sectoarele 3 si 4 Politie fac verificari cu privire la comercializarea de bunuri in zonele adiacente targului auto si pentru identificarea produselor ce ar putea proveni din infractiuni de furt.

×
Subiecte în articol: razie masini furate