x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Razie pe litoral: amenzi de peste 1,2 milioane pentru cluburi din Costineşti şi Eforie Nord

Razie pe litoral: amenzi de peste 1,2 milioane pentru cluburi din Costineşti şi Eforie Nord

04 Aug 2013   •   13:54
Razie pe litoral: amenzi de peste 1,2 milioane pentru cluburi din Costineşti şi Eforie Nord

Poliţiştii au dat amenzi de peste 1,2 milioane de lei în urma unor controale care au avut loc în ultimele trei zile, în cluburi, discoteci şi unităţi de alimentaţie publică din Costineşti şi Eforie Nord.

Poliţişti de la Direcţia de Investigare a Fraudelor, împreună cu comisari de la Garda Naţională de Mediu şi reprezentanţi ai Corpului de Control al Autorităţii Naţionale de Turism au verificat, în perioada 2-4 august, 14 cluburi, discoteci şi unităţi de alimentaţie publică din Costineşti şi Eforie Nord, conform Mediafax..

Echipele de control, însoţite de luptători din Brigada Mobilă de Jandarmi Constanţa, au verificat modul în care sunt respectate normele legale în domeniul alimentaţiei publice şi limitele de zgomot admise în cluburi şi discoteci.

În urma neregulilor găsite au fost date 15 amenzi, în valoare totală de 1.230.000 de lei, precum şi patru avertismente.

Unităţile au fost amendate, printre altele, pentru lipsa documentelor şi avizelor de clasificare, depăşirea nivelului de zgomot admis, nerespectarea modului în care sunt depozitate, gestionate şi valorificate deşeurile şi lipsa autorizaţiilor, avizelor sau a documentelor referitoare la protecţia mediului.

×
Subiecte în articol: amenzi cluburi costinesti eforie nord