x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Răzvan şi Dani se distrază pe cinste de 1 Mai

Răzvan şi Dani se distrază pe cinste de 1 Mai

29 Apr 2018   •   16:52
Răzvan şi Dani se distrază pe cinste de 1 Mai
Sursa foto: DIANA OROS

Şi “matinalii” Antenei 1 ne-au povestit cum se distrează ei de 1 Mai. Răspunsul bineştiut, “La muncă”, li se potriveşte, pentru că sărbătoarea îi prinde an de an pe platoul de la “Neaţa”.

“Nu este o surpriză că noi de 1 Mai suntem mereu la filmări, dar asta nu înseamnă că nu ne distrăm pe cinste”, spun cei doi. Răzvan şi Dani şi-au amintit şi care a fost cel mai frumos 1 Mai din viaţa lor: “Acum câțiva ani, chiar înainte să se alăture Flavia familiei Neatza, am dat o petrecere mai atipică, “Cocalar party” i-am spus noi. Muzica a fost cea pe care ai curaj să o pui la o petrecere abia după 4 jumătate dimineața, când toată lumea e ușor euforică, iar hainele noastre au fost o combinație special - am pus pe noi tot ce am găsit. Am chemat artiști care au intrat în jocul nostru și au avut costumații inedite, strălucitoare: Ruby a mâncat semințe pe toată perioada petrecerii, iar Anda Adam a venit cu totul și cu totul de aur şi a lansat melodia-pamflet  “Sunt un cocalar”. Am continuat petrecerea după emisie cu o parte dintre ei până noaptea târziu. “A fost frumos pentru că de acel 1 mai am reușit să îmbinăm distracția cu munca”.

Pentru această sărbătoare, Răzvan şi Dani au pregătit o ediţie specială: “În fiecare an avem în emisiune invitați și momente care-i surprind pe cei din fața micilor ecrane, iar anul acesta nu vom face excepție. “Petrecerea” rămâne să se desfășoare în platou, în familie. Și pentru că de 1 Mai este Ziua Internațională a Muncii, ne vom pune întrebarea pe care o primim adesea la interviuri: “«Ce ai fi fost dacă nu ai fi fost prezentator, dacă nu ai fi lucrat în televiziune?». Răspunsul îl aflați în direct!”, ne-a spus Dani.

×
Subiecte în articol: razvan si dani 1 mai muncitoresc