x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator RCS&RDS a cumparat Cobalt IT, compania care deţine brandul telecom iLink

RCS&RDS a cumparat Cobalt IT, compania care deţine brandul telecom iLink

26 Sep 2012   •   13:00
RCS&RDS a cumparat Cobalt IT, compania care deţine brandul telecom iLink

RCS&RDS, cel mai mare operator de internet si televiziune de pe piata locala, a cumparat Cobalt IT, companie bucuresteana cu afaceri de 3,2 milioane de euro anul trecut si care detine brandul telecom iLink, conform unui anunt de pe pagina de internet a iLink.

Cobalt IT a inregistrat anul trecut pierderi nete de circa 3,1 milioane de euro si un numar mediu de 200 de angajati, conform Ministerului de Finante. Pe de alta parte, compania avea datorii de 25,3 milioane de euro in 2011.

'Va aducem la cunostinta ca reteaua si intregul fond de comert al societatii COBALT IT SRL (iLink) aferent activitatii de comunicatii au fost dobandite de societatea RCS & RDS. Astfel, incepand cu data de 19 Septembrie 2012, societatea RCS & RDS S.A. va va furniza serviciul de acces la Internet. Contractul pe care il aveti incheiat cu societatea Cobalt IT S.R.L. (iLink) va fi preluat de societatea RCS & RDS, care dobandeste toate drepturile si isi asuma obligatiile contractuale', afirma oficialii Cobalt IT pe site-ul iLink.ro.

Citeste articolul intreg pe wall-street.ro

×
Subiecte în articol: cumparat rcs&rds cobalt