x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Reactie DURA a lui Basescu in scandalul dintre CSA Steaua şi FCSB. Generalii au reusit să şteargă din fotbalul european numele respectat şi de tradiţie “Steaua Bucureşti”

Reactie DURA a lui Basescu in scandalul dintre CSA Steaua şi FCSB. Generalii au reusit să şteargă din fotbalul european numele respectat şi de tradiţie “Steaua Bucureşti”

05 Apr 2017   •   15:07
Reactie DURA a lui Basescu in scandalul dintre CSA Steaua şi FCSB. Generalii au reusit să şteargă din fotbalul european numele respectat şi de tradiţie “Steaua Bucureşti”

Traian Băsescu a reactionat foarte dur în scandalul dintre CSA Steaua Bucureşti şi FCSB. Fostul presedinte consideră că în fotbalul profesionist nu poate exista un club departamental.

 

"Greu de înţeles ce vor generalii! Armata a declanşat un război crâncen în justiţie cu Gigi Becali şi echipa lui de fotbal. Obiectivul declarat fiind acela de a înfiinţa o nouă echipă a armatei care să recupereze gloria din vremea CCA-ului lui Voinescu, Toma, Constantin, Apolzan, Sorin Avram, Pavlovici, Cacoveanu sau Creiniceanu şi a Stelei lui Duckadam, Lăcătuş, Belodedici, Piţurcă, Boloni, Iovan, Bumbescu, Bălan, Majearu, Balint sau Iordănescu. Şi care ar fi obiectivul? O nouă echipă departamentală? Asta nu se poate în fotbalul profesionist.

Cred cumva generalii că vor mai putea transfera fotbalişti prin încorporare sau dându-le grade militare la apelul de seară? Nici asta nu se mai poate. Până una alta, ce au reuşit generalii a fost să şteargă din fotbalul european numele respectat şi de tradiţie “Steaua Bucureşti”. Pentru isprava asta eu v-aş cam împuţina stelele de pe umeri domnilor generali. Oare nu se găseşte un om lucid (Şeful Statului Major al Armatei sau Ministrul Apărării) care să le spună generalilor roşi de pasiunea reînfiinţării unei echipe de fotbal că problemele lor sunt legate apărarea ţării, de dotarea armatei, de situaţia trupelor din Afganistan, de situaţia de securitate din Marea Neagră sau de la frontiera de Nord şi de Est?

Armata trebuie să înţeleagă faptul că fotbalul bugetar s-a încheiat şi că fotbalul de performanţă a devenit o afacere privată.

A…Nu vă place farfaraua Gigi Becali ? Nici mie, dar asta este altă socoteală…până una alta, el finanţează echipa din banii lui şi nu de la bugetul de stat."
 a scris Traian Băsescu pe Facebook.

×
Subiecte în articol: traian basescu fcsb CSA Steaua steaua