x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Reacție DURĂ a lui CTP: Domnul premier Cioloș nu face greșeli, face tâmpenii

Reacție DURĂ a lui CTP: Domnul premier Cioloș nu face greșeli, face tâmpenii

21 Noi 2015   •   11:27
Reacție DURĂ a lui CTP: Domnul premier Cioloș nu face greșeli, face tâmpenii

Schimbările din echipa premierului Dacian Cioloș au fost taxate, la Digi24, de jurnalistul Cristian Tudor Popescu. Acesta s-a referit la propunerile inițiale ale șefului Guvernului pentru portofoliile Sănătății și Justiției, Andrei Baciu și, respectiv, Cristina Guseth.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a criticat schimbările din echipa noului premier. Acesta și-a exprimat opinia în termeni duri despre propunerile inițiale ale lui Cioloș pentru portofoliile Sănătății și Justiției, Andrei Baciu, respectiv Cristina Guseth la Digi24.

„Ceea ce a făcut dânsul (Dacian Cioloș, n.r.) nu sunt poticneli, nu sunt nici greșeli. Sunt tâmpenii. Cum poți vorbi de o greșeală când domnul prim-ministru anunță, înțepenindu-mă în scaun, că n-a cunsocut CV-ul domnului Baciu de la Sănătate? Cum adică să nu cunoști CV-ul? Păi, cum l-a adus pe domnul Baciu acolo, pe ce bază, dacă nu i-a cunoscut CV-ul?”, a insistat Cristian Tudor Popescu.

„Și, apoi, faptul că l-a înlăturat, l-a retras pe domnul Baciu...pentru ce? 1: pentru niște fotografii care nici măcar nu erau indecente. Erau niște fotografii standard de modeling, nu erau fotografii obscene. Și 2: a spus domnul Cioloș că nu are studiile de medicină terminate, constata acum domnul Cioloș. Deci după ce îl numești, după ce nu îi cunoști CV-ul, constați că nu are studiile de medicină terminate, e doar rezident. Asta este logica domnului Cioloș la finalul operațiunii Baciu”, a conchis jurnalistul.

Cristian Tudor Popescu a subliniat că, în cazul Cristinei Guseth, situația a stat cu totul diferit. „Dar în operațiunea Guseth (Cristina Guseth, propusă inițial pentru portofoliul Justiției, n.r), ce logică utilizează domnul Cioloș? O numește pe doamna Guseth ministrul al Justiției fără ca dânsa să fi început vreodată studii juridice. Deci cum judecă domnul inginer-premier Cioloș? Pe domnul de la Sănătate îl înlăturăm pentru că e rezident și n-are studiile de specialitate terminate, pe doamna o numim pentru că nu le-a început niciodată. Dacă aveam o explicație rațională, atunci nu le numeam tâmpenii”.

×