x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Regele Mihai, mesaj EMOŢIONANT pentru familiile victimelor accidentului din Muntenegru

Regele Mihai, mesaj EMOŢIONANT pentru familiile victimelor accidentului din Muntenegru

25 Iun 2013   •   12:53
Regele Mihai, mesaj EMOŢIONANT pentru familiile victimelor accidentului din Muntenegru
Sursa foto: Dragos Savu/Intact Images

Regele Mihai I a transmis o scrisoare de condoleanţe după accidentul din Muntenegru, exprimând solidaritatea cu membrii familiilor greu încercate şi speranţa că aceştia vor avea puterea de a trece peste aceste momente grele.

"Regina Ana şi cu mine, împreună cu întreaga Familie Regală, suntem cu gândul şi cu inima alături de familiile îndoliate după pierderea tragică a celor dragi, în accidentul din Muntenegru. Suntem solidari în durerea şi suferinţa tuturor membrilor familiilor greu încercate în aceste zile şi sperăm să aibă puterea de a trece peste aceste momente grele. Doresc să aduc laudă şi admiraţie acelor responsabili români şi muntenegreni care au dat dovadă de profesionalism, simţ al datoriei şi compasiune, ajutând, pe cât este posibil, la limitarea tragediei şi a durerii oamenilor. Dumnezeu să îi odihnească în pace pe cei dispăruţi!", se arată în mesajul Regelui Mihai I, potrivit unui comunicat de presă.

În urma accidentului produs duminică seară în Muntenegru, 18 cetăţeni români şi-au pierdut viaţa, iar 29 au fost răniţi, din care 7 sunt la Terapie Intensivă.


×