x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Restricţii de circulaţie în Bucureşti, în zona Ateneului, pentru preluarea Preşedinţiei Consiliului UE

Restricţii de circulaţie în Bucureşti, în zona Ateneului, pentru preluarea Preşedinţiei Consiliului UE

10 Ian 2019   •   12:03
Restricţii de circulaţie în Bucureşti, în zona Ateneului, pentru preluarea Preşedinţiei Consiliului UE

Circulaţia rutieră va fi restricţionată, astăzi, în zona Ateneului Român, în ziua în care România preia președinția Consiliului UE, potrivit Poliţiei Rutiere

Astfel, între orele 15:00 şi 23:00,  traficul va fi restricţionat în zona Ateneului pe străzile Benjamin Franklin, Constantin Esarcu şi Nicolae Golescu. 

De asemenea, poliţiştii rutieri anunţă că, începând cu ora 19:30 până la 21:45 traficul rutier dar şi pietonal va fi restricţionat şi pe strada Episcopiei, dar şi pe Calea Victoriei. 

Mai mult, şoferii sunt indemnati să circule cu prudenţă, să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate şi să nu claxoneze abuziv. 

Şi pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate la culoarea verde a semaforului. 

Restricţii de trafic în ziua preluării preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene

ORA 15:00-23:00
-S-Str. Benjamin Franklin;
-Str. Constantin Esarcu;
-Str. Nicolae Golescu.

ORA 19:30-21:45
-Str. Episcopiei
-Calea Victoriei

Permis de acces şi invitaţii pentru parcări 

Parcările care vor fi folosite pe perioada de desfăşurare a evenimentului cu acces exclusiv pe baza permiselor de acces şi a invitaţiilor sunt următoarele:

- parcarea George Enescu;
- parcarea Sala Palatului;
- parcarea public? Constantin Esarcu.

Observator TV

×