x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Româncă din Elveţia, condamnată la trei ani de închisoare după ce a răpit un copil din Timişoara

Româncă din Elveţia, condamnată la trei ani de închisoare după ce a răpit un copil din Timişoara

de Mediafax    |    28 Mai 2012   •   11:17
Româncă din Elveţia, condamnată la trei ani de închisoare după ce a răpit un copil din Timişoara

O psihiatra de origine romana din Elvetia a fost condamnata de un tribunal din Zurich la trei ani de ani de inchisoare pentru ca a rapit o fetita din Romania pentru ca mama ei moarta sa se poata "reincarna", relateaza Daily Mail, in editia electronica de luni.

Constanta Albumel, in varsta de 40 de ani, si sotul ei, care lucreaza pentru o banca elvetiana, au plecat in octombrie 2009 din orasul in care locuiau, Zurich, catre Timisoara, de unde au furat un copil dintr-un spital local. Mama a doi copii, cu cetatenie elvetiana dar originara din Bucuresti, ea a devenit tot mai "obsedata" de ideea de a lua o fetita din Romania pentru ca mama ei moarta sa se poata reincarna.

Sotul ei a fost de acord cu planul deoarece aceasta l-a amenintat cu divortul. El a taiat o gaura in gardul spitalului de copii din Timisoara, prin care Albumel s-a strecurat in curte si a rapit o fetita. Cei doi s-au intors la Zurich si, folosind acte false, au inregistrat copilul ca fiind al lor.

Politia din Romania a alertat Interpol si dupa doua luni cei doi au fost arestati.

Albumel a fost condamnata la trei ani de inchisoare, iar sotul ei a primit doi ani cu suspendare.

Copilul a fost redat parintilor, care au primit compensatii in valoare de 33.000 de lire sterline (41.000 de euro).

×