x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Români buni Europeni

Români buni Europeni

27 Mai 2013   •   16:10
Români buni Europeni

În ziua în care Antena 3 stabilește un record mondial făcând din tricolor cel mai mare steag din lume, Intact Media Group demarează campania "€œRomâni buni Europeni”, o inițiativă menită să recunoască dar să și promoveze valorile românești cu rezonanță în Europa. Intact își implică toate platformele media în vederea susținerii românilor performanți , într-un moment în care raportarea la standardele europene poate face diferența și presupune  evoluția. În același timp, Intact își propune promovarea valorilor europene ca bază a dezvoltării societății românești. 

Campania include un calendar de evenimente, acțiuni dedicate și programe derulate pe tot parcursul anului. "Români buni Europeni” urmărește să sporească încrederea și motivația pentru implicare antreprenorială a celor care au idei valoroase ce se pot transforma în proiecte de succes.
Campania inițiată de Intact Media Group va avea și o componența interactivă, propunând votarea, la nivel regional, a celor mai valoroși reprezentanți, oameni cu care comunitatea se mândrește.

Intact Media Group este cea mai importantă platformă multimedia din România cu capital integral autohton, având un public de peste 10 milioane de români în fiecare zi.

De-a lungul timpului, Intact s-a implicat activ în zonă socială,  strângând, prin acțiunile sale, zeci de milioane de euro, construind case sau salvând vieți. Preocuparea constantă a grupului pentru conținut de calitate a fost recunoscută de zeci de premii naționale și internaționale, precum și prin parteneriate de valoare.

"Români buni Europeni” își propune să aducă românilor recunoașterea statutului de europeni. Prin oameni și fapte.




×