x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Salma Hayek despre egalitatea de gen: Este timpul să definim cine suntem cu adevărat

Salma Hayek despre egalitatea de gen: Este timpul să definim cine suntem cu adevărat

13 Oct 2015   •   16:11
Salma Hayek despre egalitatea de gen: Este timpul să definim cine suntem cu adevărat

Actriţa Salma Hayek a fost recompensată recent la gala anuală 'Power of Woman' organizată de revista Variety, prilej cu care a vorbit despre egalitatea de gen la Hollywood şi despre sfaturile pe care le dă noii generaţii de actriţe, scrie UPI.com.

Actriţa de 49 de ani a fost celebrată vineri alături de alte vedete precum Anna Kendrick, Gwyneth Paltrow şi Oprah Winfrey la Beverly Wilshire Hotel din Beverly Hills pentru contribuţiile lor filantropice realizate de-a lungul anului.

Salma Hayek a vorbit cu acest prilej despre modalitatea în care mediul cinematografiei se schimbă pentru femei şi despre cum acestea sunt din ce în ce mai bine reprezentate în lumea filmului.

'Nu suntem genul de femei care doar vor să vadă filmul în care vine un prinţ şi salvează pe toată lumea', a spus actriţa născută în Mexic. 'Ne-am schimbat, însă nimeni nu a avut timp să se schimbe odată cu noi în această industrie a filmului. Deci este perioada cea mai bună să definim cine suntem şi cred că aceasta este adevărata esenţa a egalităţii: nu doar când putem să facem atât de multe sau să strigăm cât mai tare, ci când avem cu adevărat libertatea să fim noi înşine în loc să încercăm să supravieţuim sau să rezistăm', a mai declarat Salma Hayek.

'Cred că cel mai important lucru care poate fi transmis noilor generaţii este să aibă curajul să fie unice, să fie curioase în legătură cu cine sunt cu adevărat, în loc să încerce să se integreze', a spus Hayek reporterilor.

Vara trecută, Hayek a fost în centrul atenţiei presei de peste ocean când l-a criticat pe afaceristul Donald Trump, implicat în cursa pentru alegerile prezidenţiale din SUA, ca urmare a remarcilor acestuia la adresa imigranţilor mexicani.AGERPRES

×