x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Scandal în media americană: "Să-i fie ruşine lui Jay Leno!"

Scandal în media americană: "Să-i fie ruşine lui Jay Leno!"

de Oana-Maria Baltoc    |    15 Ian 2010   •   00:00

Reîntoarcerea lui Jay Leno la cârma vechii sale emisiuni, "The Tonight Show", revenire care presupune îndepărtarea actualului prezentator al show-ului, Connan O'Brian, a scos-o din sărite pe Rosie O'Donell, fosta moderatoare a emisiunii "Rosie O'Donnell Show", conform New York Daily News.

Leno i-a oferit emisiunea lui O'Brian după ce, în septembrie anul trecut, i s-a propus să facă emisiunea "The Jay Leno Show" pe un tronson orar mai bun. Numai că acum Jay Leno îşi vrea locul înapoi, urmare a audienţelor slabe pe care le-a înregistrat.

Rosie i-a transmis lui Leno prin intermediul reporterilor că ar trebui să-i fie ruşine, anunţă MSNBC. "Am fost o admiratoare a lui Conan O'Brian", şi-a lansat atacul Rosie, explicând că Leno ar fi trebuit să-i lase emisiunea pe mai departe lui O'Brian dacă tot a renunţat la ea, mai ales că acesta din urmă făcea o treabă foarte bună.

Rosie nu este singura care i-a bătut obrazul vedetei americane de televiziune. Mai în glumă, mai în serios, Jimmy Kimmel (care face "Jimmy Kimmel Live!" la ABC) l-a criticat în repetate rânduri pe Leno pentru că i-a luat emisiunea lui O'Brian: "Ascultă aici, Jay, O'Brian şi cu mine avem copii, tu trebuie să ai grijă doar de maşinile tale. Ceea ce vreau să înţelegi este că noi suntem responsabili pentru viaţa unor oameni. Pentru numele lui Dumnezeu, ai o avere de 800 de milioane de dolari! Lasă-ne emisiunile în pace!", i-a strigat Kimmel lui Leno într-una dintre ediţiile emisiunii pe care o prezintă.

Nici David Letterman nu s-a lăsat mai prejos, mai ales că nu se înţelege prea bine cu Leno. Prezentatorul emisiunii "Late Show with David Letterman" de la CBS a mărturisit că nu se mai satură să comenteze problemele pe care i le face Jay Leno lui Connan O'Brian.
În ciuda tuturor atacurilor venite din partea colegilor de breaslă, se pare că Leno îşi va reintra în drepturi la "The Tonight Show", în vreme ce O'Brian este foarte posibil să se reorienteze spre alt post de televiziune.

×
Subiecte în articol: magazin