x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Secretele bucătăriei... cu revista Felicia

Secretele bucătăriei... cu revista Felicia

28 Oct 2010   •   00:00
Secretele bucătăriei... cu revista Felicia

De astăzi, revista Felicia şi Editura Litera te iniţiază în tainele artei gastronomice şi ale dietei sănătoase cu ajutorul unei colecţii speciale de cărţi de bucate: "Secretele bucătăriei - Reţete internaţionale pentru familia ta". Vor fi opt volume dedicate în egală măsură celor pasionaţi de gătit, dar şi celor preocupaţi de menţinerea sănătăţii şi a tinereţii.

Fie că e vorba despre preparate la grătar, supe, paste sau dulciuri, colecţia lansată de revista Felicia vă va purta într-un extraordinar periplu gastronomic de-a lungul continentelor. Gustoase, sănătoase şi uşor de preparat sunt atributele esenţiale ale reţetelor incluse în colecţie. Selecţia acestora a fost făcută ţinând cont de disponibilitatea ingredientelor pe piaţa românească şi de obiceiurile culinare ale românilor. Primul volum al colecţiei "Secretele bucătăriei" este dedicat cărnii albe. Peste 50 de reţete italieneşti şi fotografii de excepţie... O mulţime de modalităţi de preparare a cărnii albe. Recomandări ale unor mari bucătari, precum şi îndrumări pentru alegerea, tăierea şi tehnicile de bază în gătitul cărnurilor. Toate vă vor îndruma în prepararea unor reţete apetisante şi pline de savoare!

Colecţia apare în condiţii grafice impresionante, cu un layout atractiv însoţit de ilustraţii spectaculoase. Cele opt volume au aceeaşi structură generală, fiind foarte uşor de consultat şi de utilizat. Capitolul introductiv prezintă un scurt istoric al modului de preparare pentru produsul de bază, precum şi beneficiile pe care acesta le poate avea pentru sănătate, dacă este corect preparat. Pachetul revista + "Secretele bucătăriei (Volum 1) - Carnea albă" este de 13,9 lei şi se distribuie împreună cu ediţia din 28 octombrie (numărul 221) a revistei Felicia.

×
Subiecte în articol: mass-media