x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şeful ANL, George Marcu, va fi cercetat în stare de libertate pentru prejudiciul de la "Alexandru Obregia"

Şeful ANL, George Marcu, va fi cercetat în stare de libertate pentru prejudiciul de la "Alexandru Obregia"

12 Mar 2013   •   20:30
Şeful ANL, George Marcu, va fi cercetat în stare de libertate pentru prejudiciul de la "Alexandru Obregia"

Şeful ANL, fost director al Spitalului Alexandru Obregia din Capitală, George Marcu, şi cei trei complici ai săi din dosarul prejudiciului creat unităţii sanitare vor fi cercetaţi în libertate.

 
Tribunalul Bucureşti a dezbătut propunerea procurorilor de arestare preventivă a celor patru, iar judecătorul a decis, în final, ca aceştia să fie cercetaţi în libertate, stabilind totodată împotriva lor interdicţia de a părăsi ţara.
 
Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Bucureşti.
 
Cei patru, printre care şi Mugurel Ifrim, au fost reţinuţi pentru 24 de ore luni seară, în urma audierilor efectuate timp de mai multe ore la sediul Poliţiei Române.
 
Poliţiştii au făcut luni şapte percheziţii în Bucureşti şi Ilfov, într-un caz privind achiziţii publice pentru reparaţii şi construcţii la Spitalul Obregia, prin care a fost produs un prejudiciu de 5,2 milioane de lei, printre persoanele vizate fiind şi fostul director al unităţii George Marcu, actualul şef al ANL.

×