x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şeful OPC Constanţa, reţinut. Mihai Perifan a fost prins în flagrant dând mită unui poliţist

Şeful OPC Constanţa, reţinut. Mihai Perifan a fost prins în flagrant dând mită unui poliţist

21 Mar 2015   •   15:03
Şeful OPC Constanţa, reţinut. Mihai Perifan a fost prins în flagrant dând mită unui poliţist
Sursa foto: reporterntv.ro

Şeful Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, Mihai Perifan, a fost reţinut pentru 24 de ore pentru dare de mită. Alături de el a fost reţinut şi Damu Fundulea, inspector în cadrul ANAF, detaşat ca specialist antifraudă fiscală la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Potrivit unui comunicat al DNA, Mihai Perifan i-ar fi dat 15.000 de euro unui ofițer de poliție pentru ca acesta să convingă un subordonat să schimbe cursul dosarului penal în care este implicată o rudă de-a șefului OPC Constanța. Perifan i-ar fi dat 14.000 de euro polițistului în data 19 martie. Restul de o mie i-a dat ieri când a și fost prins în flagrant delict.

Anchetatorii precizează că Mihai Perifan a primit informații din acel dosar al rudei sale de la Damu Fudulea, inspector în cadrul ANAF-Direcția Generală Antifraudă.

Și acesta a fost reținut de DNA. Atât Perifan, cât și Fudulea vor fi duși astăzi la Tribunalul Constanța cu propunere de arestare preventivă.

×