x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Șeful Poliției Române: Legea permitea Poliției Române să intre direct în locuință, fără să aștepte autorizație”

Șeful Poliției Române: Legea permitea Poliției Române să intre direct în locuință, fără să aștepte autorizație”

26 Iul 2019   •   18:05
Șeful Poliției Române: Legea permitea Poliției Române să intre direct în locuință, fără să aștepte autorizație”

Șeful Poliției Române, Ioan Buda, a explicat la Antena 3 modul în care au acționat autoritățile în cazul fetei ucise în Caracal. 

„La poartă nu a stat doar Poliția Română. A fost o echipă complexă, formată din procurori și polițiști. Eu mă voi deplasa acum la Caracal și vă voi da de acolo toate informațiile, stabilind ora exactă și ora la care s-a dispus și s-a semnat mandatul. 

Poliția a aflat domiciliul corect la care s-a aflat acest individ la aproximativ ora 2.00-2.30-3.00. Dar mă deplasez la Caracal și vă voi da toate datele de acolo. 

Am aflat adresa noi, nu de la STS. La 3.30 s-a dat mandatul de percheziție pentru ora 6.00 dimineața”, a spus Buda. 

Șeful Poliției a spus că Poliția putea intra în locuința presupusului criminal și fără a aștepta autorizația judecătorului sau procurorului. 

„Polițiștii au ajuns în fața locației respective și au intrat la 6 dimineața. Legea permitea Poliției Române să intre direct în locuință, fără să aștepte autorizație”, a mai spus Ioan Buda la Antena 3

„Poliția a stat acolo până când a dispus domnul procuror. Procurorul de caz conduce operațiunea”. 

×
Subiecte în articol: Ioan Buda