x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Siegfried Mureșan anunță că românii au obținut noi funcții importante în Parlamentul European

Siegfried Mureșan anunță că românii au obținut noi funcții importante în Parlamentul European

de Redacția Jurnalul    |    23 Iul 2024   •   11:36
 Siegfried Mureșan anunță că românii au obținut noi funcții importante în Parlamentul European
Sursa foto: Hepta

Europarlamentarul Siegfried Mureșan a anunțat marți că au fost obținute noi funcții importante pentru români în Parlamentul European.

Siegfried Mureșan arată că delegația Partidului Național Liberal în Parlamentul European a negociat și a obținut votul pentru patru poziții importante pentru România.

El amintește că a fost ales, în luna iunie, vicelider al Grupului PPE, cel mai mare grup politic din Parlamentul European: „Din această poziție, voi coordona politicile bugetare în grup și mă voi asigura că țara noastră primește cât mai multe fonduri europene nerambursabile”.

El a scris pe Facebook că Daniel Buda a fost ales marți prim-vicepreședinte al Comisiei pentru agricultură din Parlamentul European, iar Rareș Bogdan a fost ales vicepreședinte al Comisiei pentru afaceri externe.

De asemenea, tot marți, Dan Motreanu a fost ales vice-coordonatorul Grupului PPE în Comisia pentru dezvoltare regională (REGI).

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: parlamentul european siegfried muresan