x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Silviu Lung, rănit într-un accident rutier în care o persoană a fost ucisă. Fostul fotbalist ar fi intrat pe contrasens

Silviu Lung, rănit într-un accident rutier în care o persoană a fost ucisă. Fostul fotbalist ar fi intrat pe contrasens

de Agerpres    |    08 Ian 2014   •   16:29
Silviu Lung, rănit într-un accident rutier în care o persoană a fost ucisă. Fostul fotbalist ar fi intrat pe contrasens

Accidentul care a avut loc miercuri după-amiază, pe DN 56 Craiova-Calafat, în dreptul localităţii doljene Radovan, la circa 20 km de Craiova, în urma căruia o persoană a decedat şi alte trei, printre care şi Silviu Lung, au fost rănite, a fost produs, cel mai probabil, potrivit poliţiştilor doljeni, de o pătrundere pe contrasens a autoturismului Mercedes condus de fostul fotbalist.

"În acest moment se fac în continuare cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor accidentului. Potrivit informaţiilor preliminare, accidentul s-a produs în urma pătrunderii pe contrasens a autoturismului Mercedes. În acel moment, celălalt autoturism, Renault-ul a fost lovit frontal. Pătrunderea pe contrasens a fost cauzată fie de o depăşire neregulamentară, fie de neadaptarea vitezei la condiţiile de ceaţă, care au contribuit la scăderea vizibilităţii. În urma accidentului, o persoană a decedat şi alte trei au fost rănite', a declarat Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Potrivit sursei citate, în acest caz urmează să să dispună efectuarea unei expertize pentru stabilirea vitezei de deplasare a maşinii şi a gradului de vinovăţie a şoferului, fiind întocmit dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală.

De menţionat că accidentul s-a produs într-o curbă şi că, la ora producerii acestuia, în judeţul Dolj, se circula cu dificultate din cauza ceţei persistente. În urma accidentului, şoferul autoturismului Renault a decedat, iar cei doi copii ai acestuia, precum şi fostul fotbalist Silviu Lung au fost răniţi.

IPJ Dolj a transmis miercuri dimineaţa un avertisment pentru şoferi în acest sens. De asemenea, DN 56 Craiova-Calafat se află în reabilitare, iar marcajele sunt de culoare galbenă.

×
Subiecte în articol: accident silviu lung silviu lung