x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Avocat: Șoferul care a lovit cu mașina 6 copii în Petroșani avea alcoolemie de 1,57 la mie

Avocat: Șoferul care a lovit cu mașina 6 copii în Petroșani avea alcoolemie de 1,57 la mie

de Redacția Jurnalul    |    23 Dec 2022   •   18:20
Avocat: Șoferul care a lovit cu mașina 6 copii în Petroșani avea alcoolemie de 1,57 la mie
Sursa foto: HD365TV

Șoferul care a lovit cu mașina șase copii pe o trecere de pietoni din Petroșani avea o alcoolemie de 1,57 la mie, spune avocatul Adrian Cuculis. Unul dintre copii, un băiat în vârstă de 11 ani, a decedat.

„Șoferul din Petroșani care a lovit 6 copii, dintre care un băiat de 11 ani a fost omorât, avea o alcoolemie de 1.57 la mie, așa arată analizele de ultimă oră”, arată Adrian Cuculis, avocat.

Copilul decedat va fi înmormântat luni, iar forțele de ordine deja se mobilizează, având în vedere că se așteaptă o mare de oameni care vor participa la funeralii, spune avocatul.

„Începând de marți se vor face și primele audieri alături de depunerea unei plângeri penale și constituirii de parte civilă cu sume record. În acest caz, deși se fac verificări sub aspectul uciderii din culpă, vom solicita schimbarea încadrării în omor cu intenție indirectă”, a mai spus avocatul Cuculis.

Unul dintre copiii loviți pe trecerea de pietoni din Petroșani, miercuri seara, a murit, joi dimineața, spun reprezentanții Poliției Hunedoara. Alți doi copii sunt internați la Spitalul din Petroșani și trei au fost transferați la Spitalul din Timișoara.

Față de șoferul în vârstă de 19 ani, care conducea mașina deși nu avea permis și era băut, au fost extinse cercetările și pentru ucidere din culpă.

×