x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sorin Frunzăverde, diagnosticat cu o boală necruțătoare, a fost operat la Timișoara

Sorin Frunzăverde, diagnosticat cu o boală necruțătoare, a fost operat la Timișoara

19 Iun 2015   •   22:35
Sorin Frunzăverde, diagnosticat cu o boală necruțătoare, a fost operat la Timișoara
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Sorin Frunzăverde, a fost operat vineri la Spitalul Județean din Timișoara, intervenția fiind necesară din cauza unei afecțiuni renale.

Conform unor informații publicate de jurnalistul Radu Tudor pe blogul său, afecțiuni renale mai vechi au recidivat în ultimii ani și și vicepreședintele PNL ar fi fost diagnosticat recent cu o boală severă: cancer renal, iar faptul că operația a avut loc astăzi a fost confirmat pentru PRESSALERT.ro de managerul spitalului județean, Marius Craina. Șeful Clinicii de Urologie a Spitalului Judeţean, Viorel Bucuraș, cel care a coordonat echipa chirurgicală, a menționat că este vorba de o afecțiune renală, însă fără a da mai multe detalii.

„Pacientul suferă de o afecţiune renală. El a fost programat pentru operaţie. Intervenţia chirurgicală a durat trei ore. Va rămâne internat în spital atât cât este necesar”, a declarat doctorul Viorel Bucuraș pentru Renașterea Bănățeană.

Vă reamintim că acum o lună, vila lui Sorin Frunzăverde din Reșița a fost percheziționată de procurorii DNA, liberalul fiind audiat într-un dosar de corupție.

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin a fost operat astăzi la Spitalul Județean din Timișoara, intervenția fiind necesară din cauza unei afecțiuni renale. Conform unor informații publicate de jurnalistul Radu Tudor pe blogul său, afecțiuni renale mai vechi au recidivat în ultimii ani și și vicepreședintele PNL ar fi fost diagnosticat recent cu o boală severă: cancer renal, iar faptul că operația a avut loc astăzi a fost confirmat pentur PRESSALERT.ro de managerul spitalului județean, Marius Craina. Șeful Clinicii de Urologie a Spitalului Judeţean, Viorel Bucuraș, cel care a coordonat echipa chirurgicală, a menționat că este vorba de o afecțiune renală, însă fără a da mai multe detalii. „Pacientul suferă de o afecţiune renală. El a fost programat pentru operaţie. Intervenţia chirurgicală a durat trei ore. Va rămâne internat în spital atât cât este necesar”, a declarat doctorul Viorel Bucuraș pentru Renașterea Bănățeană. Vă reamintim că acum o lună, vila lui Sorin Frunzăverde din Reșița a fost percheziționată de procurorii DNA, liberalul fiind audiat într-un dosar de corupție.

Citeste mai mult pe: http://www.pressalert.ro/2015/06/sorin-frunzaverde-operat-la-timisoara-cat-a-durat-interventia-chirurgicala/

×