x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Spania: Român, decedat într-un accident rutier

Spania: Român, decedat într-un accident rutier

01 Noi 2021   •   08:43
Spania: Român, decedat într-un accident rutier

Un tânăr de 22 de ani, cetățean român, a decedat duminică, 31 octombrie, într-un tragic accident rutier, în urma unei coliziuni frontale în municipiul Pizarra. Potrivit unor surse, alte patru persoane au fost rănite, două dintre ele în stare critică la Spitalul Regional din capital, informează www.stiridiaspora.ro

Accidentul a avut loc pe șoseaua A-357. Serviciul de Urgențe 112 Andaluzia a primit mai multe apeluri, care anunțatu un grav accident rutier. Cei care au sunat au declarat că a avut loc o coliziune frontală între un autoturism și o dubă. De asemenea, aceștia au raportat că o persoană a rămas încarcerată în interiorul unuia dintre vehicule.

Serviciul de urgență a activat imediat Garda Civilă a Detașamentului de Trafic, pompierii, Protecția Civilă și serviciile de sănătate. De fapt, acesta din urmă a mobilizat chiar și elicopterul pentru a transfera victimele din cauza stării lor grave, scrie diariosur.es.

La rândul lor, membrii Brigăzii provinciale de pompieri din Malaga (CPB) au fost solicitați să descarcereze victima, prinsă între barele de fier ale vehiculului.

Surse din poliție au declarat că, în accident, au fost implicate cinci persoane. Unul dintre ei este tânărul român care a murit pe loc, în ciuda încercărilor personalului medical de a-l resuscita. În vârstă de 22 de ani și de origine română, bărbatul era rezident în Pizarra, unde locuia de mai mulți ani.

 

×
Subiecte în articol: român mort în accident