x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Stare staţionară a răniţilor de la Colectiv internaţi la spitalele de Copii, Bagdasar Arseni, Sf. Pantelimon şi Sf. Ioan

Stare staţionară a răniţilor de la Colectiv internaţi la spitalele de Copii, Bagdasar Arseni, Sf. Pantelimon şi Sf. Ioan

05 Noi 2015   •   11:05
Stare staţionară a răniţilor de la Colectiv internaţi la spitalele de Copii, Bagdasar Arseni, Sf. Pantelimon şi Sf. Ioan
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Starea răniţilor în incendiul de la Club Colectiv internaţi în spitalele Grigore Alexandrescu, Bagdasar Arseni, Sfântul Pantelimon şi Sfântul Ioan este staţionară, au declarat, pentru AGERPRES, reprezentanţii acestor unităţi medicale.

Starea celor 21 de pacienţi internaţi la Spitalul Bagdasar Arseni este staţionară, după cum a declarat medicul Florin Bica, purtător de cuvânt.

"Nu s-a schimbat nimic. În primul rând, nu s-a schimbat nimic în rău. Situaţia rămâne staţionară. De ieri au început grefările cu piele. Sunt internaţi 21 de pacienţi, dintre aceştia şase pe secţie, 15 în reanimare", a afirmat Bica.

La rândul său, medicul Carmen Giuglea de la Spitalul Sfântul Ioan a informat că şi starea pacienţilor din această unitate medicală este una staţionară, nefiind externat niciun rănit.

Miercuri se aflau la Sfântul Ioan cinci răniţi în stare gravă, iar alţi doi cu o stare generală bună.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Copii Grigore Alexandrescu, Raluca Alexandru, a afirmat că nu a apărut nicio modificare în ceea ce priveşte starea de sănătate a pacienţilor internaţi. "Au fost trei pacienţi operaţi. Doi pacienţi sunt intubaţi în stare mai gravă şi fata care este doar la pansament. În total şase pacienţi. Doi în stare critică", a susţinut medicul.

Managerul Spitalului Sfântul Pantelimon, Gheorghe Popescu, a declarat pentru AGERPRES că doi pacienţi sunt în continuare în stare critică, iar alţi doi în stare bună.

"Au fost grefe puse, auto-grefe. Au venit doi medici de la Spitalul de Arşi, un medic estetician de la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Doi pacienţi sunt în stare critică, doi stare bună, merg excelent pentru că nu au avut afecţiuni pulmonare în urma incendiului", a explicat managerul.

×
Subiecte în articol: incendiu club colectiv raniti victime arsi