x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Starea bebeluşilor de la Maternitatea Giuleşti a rămas neschimbată

Starea bebeluşilor de la Maternitatea Giuleşti a rămas neschimbată

20 Aug 2010   •   00:00

Starea celor şase bebeluşi aduşi luni seară de la Maternitatea Giuleşti la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală nu a suferit modificări importante, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Spitalului Grigore Alexandrescu, Raluca Alexandru, citat de Agerpres.



Ea a spus că starea celor şase bebeluşi care au arsuri pe o suprafaţă de 40 şi 65% se poate modifica de la o oră la alta, prognosticul fiind unul rezervat.

Unul din cei şase bebeluşi este în continuare intubat având arsuri de gradul trei, iar starea celorlalţi cinci bebeluşi nu a suferit modificări importante.

Raluca Alexandru a precizat că aparatura de care dispune Spitalul Grigore Alexandrescu este una completă, iar tratamentul se schimbă de la o zi la alta şi este prescris de o echipă interdisciplinară de medici neonatologi şi specialişti în chirurgie plastică şi reparatorie.

"Nu ne putem pronunţa când vor ieşi din şoc. Pentru ei şocul poate ţine şi o lună de zile", a spus reprezentatul Spitalului Grigore Alexandrescu.

Raluca Alexandru a precizat că numărul asistentelor a fost suplimentat, astfel încât o asistentă revine la doi bebeluşi născuţi prematur.

×
Subiecte în articol: observator