x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Supozitii - A murit Osama ben Laden?

Supozitii - A murit Osama ben Laden?

de Lucian Florea    |    24 Sep 2006   •   00:00

O publicatie franceza a relatat in editia de ieri ca liderul Al-Qaida, Osama ben Laden, ar fi murit, insa nici un oficial nu a confirmat informatia.

O publicatie franceza a relatat in editia de ieri ca liderul Al-Qaida, Osama ben Laden (foto), ar fi murit, insa nici un oficial nu a confirmat informatia. L’Est Republicain afirma ca teroristul ar fi fost rapus de febra tifoida in urma cu o luna in Pakistan. Sursa citata este un raport al serviciilor secrete fanceze.

Confirmarea n-a venit insa din nici o sursa oficiala. Ministerul francez al Apararii a anuntat printr-un comunicat ca nu poate certifica informatia si ca va face o ancheta privind dezvaluirea de documente secrete. Si presedintele francez, Jacques Chirac, a spus ca "aceste informatii nu sunt confirmate in nici un fel". Acelasi raspuns a venit si din partea Departamentului de Stat al SUA. Oficialii pakistanezi au declarat pentru Reuters ca nu au primit informatii de la nici un guvern strain care sa sustina relatarile publicatiei franceze.

×
Subiecte în articol: observator