x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Surse: Ciuhandu nu mai candidează la Primăria Timişoara

Surse: Ciuhandu nu mai candidează la Primăria Timişoara

de Mircea Opris    |    26 Apr 2012   •   18:32
Surse: Ciuhandu nu mai candidează la Primăria Timişoara

Surse din cadrul PNTCD au confirmat faptul ca Gheorghe Ciuhandu nu va mai candida pentru un nou mandat de primar al Timisoarei

Conform acelorasi surse, intr-o sedinta a Biroului Permanent Judetean al PNTCD s-a decis candidatura actualului viceprimar Adrian Orza.

Joi, intr-o sedinta a Biroului Judetean al PNTCD Timis. Ciuhandu si-a anuntat colegii ca nu va mai candida. Cel mai probabil, motivele tin de sanatate, cu toate ca exista zvonuri care vorbesc si de probleme cu Justitia.
A fost propusa candidatura lui Adrian Orza, acceptata in unanimitate. Orza are 43 de ani si are deja trei mandate de viceprimar, fiind mana dreapta a lui Ciuhandu timp de 12 ani.

"In sondajele de opinie sunt primul in optiunile electoratului, deci nu teama de infrangere m-a facut sa renunt sa mai candidez. Fiecare om trage o linie, la un moment dat. Stiu ca pot lasa orasul pe maini bune. Adrian Orza va fi candidatul la Primaria Timisoara. Eu l-am propus, pentru ca stiu ca este in masura sa-si asume aceasta raspundere. Este un candidat redutabil", a spus Ciuhandu.

Gheorghe Ciuhandu nu renunta insa de tot la politica. El va candida, pe prima pozitie, pe lista de consilieri locali a PNTCD.

×