x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tabăra de vară de la Eforie

Tabăra de vară de la Eforie

de Loreta Popa    |    12 Aug 2009   •   00:00

Lansată la 1 august, tabăra de Vară Kids Radio a adunat la fiecare sfârşit de săptămână oameni şi chitare, repertorii şi scenarii de vacanţă, echipe de fotbal, cursuri de jurnalism şi Micii sanitari, dar şi de artă plastică.

Cei de la Kids Radio " Tabăra de vară" au notat pe blogul lor toate dovezile că în această vară, la Eforie, copiii au descoperit ce înseamnă drepturile lor, dar şi obligaţiile. Campania derulată de cei de la Radio3Net "Florian Pittiş", prin Kids Radio, a oferit şansa unor copii din categorii sociale diferite să beneficieze de tabere gratuite şi să realizeze programe radio pe plajă, concursuri şi concerte prin "Radiovacanţa Copiilor", la Năvodari şi Eforie.

Fiecare serie de elevi a avut parte de cursuri de jurnalism, susţinute de Nicoleta Balaci, ‚în fiecare seară în tabăra "New Paradise". Una din replicile doamnei Nina Beciu, astrolog, energoterapeut, o personalitate în domeniu prezentă şi ea la cursuri, a rămas întipărită în mintea tuturor: "Fiecare dintre noi este un zmeu în mâinile celorlalţi, dar mai ales în mâinile Lui." Vremea capricioasă a fost îmblânzită de atmosfera de vacanţă şi de entuziasmul copiilor.

Concursuri de dans, karaoke, de "Miss şi Mister Kids Radio" au avut mulţi câştigători care au primit diplome personalizate şi premii pe placul lor. Sportul este şi el prezent la Eforie prin fotbal, rugby tag şi nu numai. De asemenea, copiii au avut parte de cursuri de Micii sanitari, dar şi de artă plastică. Radu Fulga, membru al Uniunii Artiştilor Plastici, a lucrat frumos cu cei mici.

Din scoici, melci, crabi, alge (şi un guvid mort chiar), pietre colorate s-a creat o expoziţie interesantă, aşezată pe un covor de nisip. Copiii au lucrat peisaje subacvatice, grădini înflorite (cu flori din alge), căsuţe din scoici, animale marine, pe care Radu Fulga i-a ajutat să le confecţioneze, cu ajutorul ipsosului şi al culorilor. 

Evenimentele "Radiovacanţa Copiilor" şi emisiunile din cadrul campaniei pot fi urmărite live pe www.kidsradio.ro şi www.radio3net.ro

×
Subiecte în articol: observator