x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Targu-Jiu - "Nu conteaza proprietatea!"

Targu-Jiu - "Nu conteaza proprietatea!"

26 Iul 2004   •   00:00
Targu-Jiu - "Nu conteaza proprietatea!"

Presedintele Consiliului Judetean Gorj, Ion Calinoiu, succesorul lui Nicolae Mischie, de altfel mana dreapta a baronului in vechiul mandat, are aceleasi apucaturi ca si fostul sau sef de partid si din institutie.

GABRIELA MLADIN

Recent, Calinoiu a declarat ca pentru el proprietatea nu conteaza si ca, in orice moment, un bun intrat in proprietatea unei persoane poate intra in cea a statului. De aceeasi parere este si primarul municipiului Targu-Jiu, Florin Carciumaru, lider al PSD Gorj.

"Nu conteaza proprietatea, conteaza sa folosim terenurile pentru a fi cat mai eficienti pentru performanta", a declarat presedintele Consiliului Judetean Gorj, Ion Calinoiu, atunci cand s-a pus problema locului de antrenament pentru fotbalistii de la Pandurii Targu-Jiu. Langa Stadionul municipal din localitate, un alt teren de fotbal la dimensiuni mai mici a fost concesionat cu cativa ani in urma pe o perioada de zece ani unei persoane din Targu-Jiu. Antrenorul echipei de fotbal Pandurii Targu-Jiu, Emil Sandoi, s-a plans autoritatilor ca nu are un loc in care sa faca antrenamente cu echipa. Presedintele Consiliului Judetean Gorj, Ion Calinoiu, a gasit solutia. El le-a propus fotbalistilor sa foloseasca terenul de fotbal care apartine lui Dumitru Viezure. Antrenorul Emil Sandoi a explicat ca terenul in cauza nu apartine clubului, ci unei persoane private. Raspunsul lui Calinoiu a fost cel al unui baron in devenire: "Nu conteaza proprietatea!". De aceeasi parere a fost si primarul municipiului Targu-Jiu, Florin Carciumaru, care l-a asigurat pe presedintele Consiliului Judetean Gorj ca problema se va rezolva. In urma cu aproximativ un an, Dumitru Viezure, cel care a concesionat de la Primaria Targu-Jiu terenul de fotbal, s-a angajat la institutia publica. Devenind subordonatul primarului, proprietarul terenului pe perioada determinata va fi nevoit, probabil, sa cedeze contractul sub amenintarea pierderii locului de munca.

×
Subiecte în articol: observator targu-jiu