x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tânără înjunghiată în gât de iubit, într-un taxi oprit în fața casei, în București

Tânără înjunghiată în gât de iubit, într-un taxi oprit în fața casei, în București

de Redacția Jurnalul    |    20 Mar 2023   •   12:30
Tânără înjunghiată în gât de iubit, într-un taxi oprit în fața casei, în București

O tânără a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiată în gât de către iubit, într-un taxi oprit în fața casei, în sectorul 2 al Capitalei.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au pus în mișcare acțiunea penală și au reținut, sâmbătă, un tânăr, pentru violență în familie în modalitatea tentativei de omor.

Practic, sâmbătă noapte, în timp ce se afla pe bancheta din spate a unui taxi oprit în fața locuinței sale din București, sector 2, bărbatul în vârstă de 23 de ani a înjunghiat-o pe iubita sa, în vârstă de
31 de ani, cu lama unui cuțit în gât, provocându-i o plagă înjunghiată în zona cervicală anterioară, după care a fugit de la fața locului.

Victima a fost transportată cu taxiul respectiv la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca București, a intrat în stop cardio-respirator și a fost resuscitată, fiind ulterior supusă unei intervenții chirurgicale, iar în prezent este internată în spital, în stare gravă.

Tânărul a fost prins în aceeași zi și reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind admisă propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri.

(sursa: Mediafax)

Tânără din Bucureşti, înjunghiată într-un taxi după ce şi-a anunţat iubitul că se desparte de el

×
Subiecte în articol: tentativa omor