x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tîlvăr: Armata va continua să achiziționeze echipamente şi tehnică militară performante

Tîlvăr: Armata va continua să achiziționeze echipamente şi tehnică militară performante

de Redacția Jurnalul    |    05 Iun 2024   •   23:15
Tîlvăr: Armata va continua să achiziționeze echipamente şi tehnică militară performante
Sursa foto: Hepta

În mediul de securitate complex de astăzi, în care eforturile strategice ale României se concentrează pe creșterea capacităţii de apărare la nivel naţional şi în cadru aliat, Armata va continua să achiziționeze echipamente şi tehnică militară performante, spune ministrul Apărării, Angel Tîlvăr.

„Cooperarea foarte bună între MApN și Ministerul Economiei este și în beneficiul firmelor de profil românești. Acest lucru se vede foarte bine la expozițiile de profil, cum este și ILA 2024, de la Berlin, unde mă aflu în aceste zile. Am avut ocazia să stau de vorbă cu reprezentanții companiilor românești din domeniul aeronautic care sunt prezente la ILA despre soluțiile de cooperare în domeniul producției şi afacerilor cu celelalte firme participante, precum și despre promovarea propriilor produse pe plan internațional”, scrie pe Facebook Angel Tîlvăr.

El reiterează faptul că industria de apărare este deosebit de importantă pentru Ministerul Apărării Naționale.

„Avem o cooperare foarte bună cu Ministerul Economiei și căutăm împreună cele mai bune soluții pentru fructificarea oportunităților oferite firmelor de profil din România de programele de înzestrare ale armatei. În mediul de securitate complex de astăzi, în care eforturile strategice ale României se concentrează pe creșterea capacităţii de apărare la nivel naţional şi în cadru aliat, Armata va continua să achiziționeze echipamente şi tehnică militară performante, care să asigure capabilitățile necesare îndeplinirii misiunilor şi angajamentelor asumate față de NATO si față de cetățenii români”, încheie ministrul Apărării.

(sursa: Mediafax)

 

×