x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tirul "zburator"

Tirul "zburator"

15 Mar 2005   •   00:00

OBSERVATOR
SINDRILITA - S-au trezit cu autotrenul in curte in timp ce-si beau cafeaua Un eveniment rutier mai putin obisnuit a avut loc ieri-dimineata, pe Soseaua Bucuresti - Urziceni. In urma accidentului, doua familii au ramas fara gardurile proprietatilor, iar o angajata a SIDEX Galati a scapat ca prin minune cu viata.
ION ALEXANDRU

SOARTA. Soferul tirului transnistrean a adormit pe sosea si s-a trezit botit in ograda "tatei Leana"
Un tir din Transnistria, incarcat cu tevi, se indrepta ieri-dimineata spre Bosnia, tranzitand Romania pe soseaua dinspre Urziceni catre Bucuresti.

ACCIDENTUL. In localitatea Sindrilita, judetul Ilfov, soferul autotrenului a adormit la volan, moment in care vehiculul a patruns de pe banda I pe banda a II-a, acrosand cu roata un autoturism Chevrolet, la volanul caruia se afla Petrica Necula, in varsta de 26 de ani, angajata la SIDEX Galati. Soferita a pierdut controlul volanului, a patruns pe contrasens, a sarit pur si simplu un sant, iar masina a fost proiectata in gardul proprietatii de la numarul 28. Spre mirarea politistilor si a martorilor oculari, autoturismul s-a strecurat milimetric printre doi pomi si s-a oprit in cele din urma in gradina proprietarului.

CONSECINTE. Politistii sositi la fata locului au declarat ca, probabil in momentul in care a acrosat autoturismul, soferul tirului s-a trezit, insa vehiculul a patruns la randul sau pe contrasens, a sarit acelasi sant, a culcat la pamant un stalp de inalta tensiune si a daramat gardul proprietatii cu numarul 26. Tirul s-a oprit in cele din urma in gradina acestei case, pe diagrama fiind inregistrata viteza de 80 de km/h in momentul impactului. Din accident a rezultat avarierea grava a ambelor vehicule, iar insotitorul soferului din Transnistria a fost internat in stare grava la Spitalul "Sf. Pantelimon" din Capitala. Soferul a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala Ilfov, unde i-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

×
Subiecte în articol: observator