x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Situația traficului în această dimineață: accident grav în Covasna, ceață în 5 județe, aglomerație la intrarea în Capitală

Situația traficului în această dimineață: accident grav în Covasna, ceață în 5 județe, aglomerație la intrarea în Capitală

de Redacția Jurnalul    |    26 Feb 2024   •   07:35
Situația traficului în această dimineață: accident grav în Covasna, ceață în 5 județe, aglomerație la intrarea în Capitală
Sursa foto: Arhiva Jurnalul

Traficul se desfășoară alternativ pe un drum național din Covasna, pe un sens, după ce un microbuz de persoane a ajuns în șanț. E ceață pe șoselele din Bacău, Botoșani, Neamț, Iași și Harghita. Este semnalată aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 13E Covasna-Sfântu Gheorghe, în zona localității Pachia, județul Covasna, un microbuz de transport persoane în care se afla doar șoferul a părăsit partea carosabilă și a intrat în șanț. Șoferul a suferit leziuni grave, primind îngrijiri medicale la fața locului. Traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un sens, estimându-se reluarea normală a circulației în 30-45 de minute.

La nivel național, circulația rutieră se desfășoară pe un carosabil uscat, valorile de trafic fiind reduse.

Este semnalată ceață care scade vizibilitatea în trafic sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, pe raza județelor Bacău, Botoșani, Neamț, Iași și Harghita.

Pe drumurile principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A1 Sibiu-Deva, A2 București – Constanța, A3 București-Brașov și DN 1 Ploiești-Brașov, se circulă pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună, iar valorile de trafic sunt normale.

Este semnalată aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, începând din loc. Ciorogârla, jud. Ilfov. Trafic intens este și pe DNCB, pe raza loc. Chiajna și Domnești.

Ceaţa impune din partea celor aflaţi la volan, dar şi a celorlalte categorii de participanţi la traficul rutier, o conduită preventivă pe toată durata deplasării pe drumurile publice. Este necesar să se ruleze cu viteză redusă, adaptată permanent condiţiilor de drum, iar fiecare manevră în trafic să se facă numai după o temeinică asigurare.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident Covasna ceata