x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator UPDATE Tragedia de la Matei Balș continuă. A murit al 17-lea pacient

UPDATE Tragedia de la Matei Balș continuă. A murit al 17-lea pacient

09 Feb 2021   •   11:41
UPDATE Tragedia de la Matei Balș continuă. A murit al 17-lea pacient

UPDATE: Încă o persoană internată în Pavilionul V al Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București în momentul incendiului a murit. Este vorba despre o femeie în vârstă de 80 de ani, care duce bilanțul la 17 decese.

Ministerul Sănătății a fost informat marți despre un deces în rândul pacienților care s-au aflat în Pavilionul V al Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București în timpul incendiului din 29 ianuarie 2021.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 80 de ani, transferată după incendiu la Spitalul Militar Central din București.

Pacienta a fost diagnosticată cu o formă severă SARS Cov-2 și prezenta multiple afecțiuni asociate.

În acest caz, ancheta medico-legală va stabili cauzele decesului.

Acesta este al 17-lea deces al unui pacient care era internat în Pavilionul V în momentul incendiului din 29 ianuarie.

UPDATE A mai murit un pacient care a fost în corpul de clădire al Spitalului Matei Balș atunci când a izbucnit incendiul. Bilanțul a crescut la 16 decese.

Este vorba despre un bărbat care era internat în Pavilionul V al Institutului "Matei Balș", chiar acolo unde au izbucnit flăcările uriașe, conform surse Antena3.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 81 de ani, transferat după incendiu în Spitalul de Boli Infecțioase și Tropicale „Victor Babeș”.

Pacientul a fost diagnosticat cu o formă severă SARS Cov-2 și prezenta multiple afecțiuni asociate.

UPDATE Un bărbat în vârstă de 89 de ani, transferat după incendiul din 29 ianuarie într-un alt pavilion al spitalului Matei Balș a încetat din viață, anunță Ministerul Sănătății

Pacientul a fost diagnosticat cu o formă severă SARS Cov-2 și prezenta multiple afecțiuni asociate, potrivit Mediafax.

În acest caz, ancheta medico-legală va stabili cauzele decesului.

Bilanțul tragediei de la Matei Balș a ajuns la 15 decese.

 

Stire initiala Alți doi pacienți, transferați după incendiul de la Matei Balș, au murit. Bilanțul ajunge astfel la 14 decese, transmite Ministerul Sănătății.

Aceștia s-au aflat în Pavilionul V al Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București, în timpul incendiului din 29 ianuarie 2021.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 73 de ani, transferat după incendiu la Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Ioan” din București. Pacientul a fost diagnosticat cu o formă severă SARS Cov-2 și prezenta multiple afecțiuni asociate.

Cel de-al doilea pacient este un bărbat în vârstă de 91 de ani, transferat după incendiu la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Dr Victor Babeș”. Pacientul, care se afla în secția de ATI, a fost diagnosticat cu o formă severă SARS COV-2 și avea comorbidități.

În ambele cazuri, ancheta medico-legală va stabili cauzele decesului. Bilanțul tragediei de la Matei Balș a ajuns la 14 decese.

Mediafax

×
Subiecte în articol: incendiu matei bals