x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator TRAGEDIA din Apuseni: Fratele studentei moarte în accident crede că sora lui putea fi salvată

TRAGEDIA din Apuseni: Fratele studentei moarte în accident crede că sora lui putea fi salvată

22 Ian 2014   •   10:00
TRAGEDIA din Apuseni: Fratele studentei moarte în accident crede că sora lui putea fi salvată
Sursa foto: monitorulcj.ro

Fratele studentei care a murit în urma accidentului aviatic din Munţii Apuseni a declarat marţi, că în opinia lui, sora sa ar fi putut fi salvată dacă autorităţile ar fi găsit avionul în timp util, folosind toate mijloacele de care dispuneau.

Alexandru Ion, fratele studentei Aurelia Ion, a declarat pentru Mediafax că a aflat de moartea surorii sale de la televizor, după ce anterior, în jurul orei 18:00, mama sa l-a rugat să intre pe internet şi să caute amănunte cu privire la accidentul aeronavei în care ştia că se află şi Aurelia.

Referitor la intervenţia pentru salvarea celor care se aflau în avion, fratele fetei a spus că are, pe de o parte, o părere proastă, în contextul în care "s-a intervenit foarte greu şi, practic, nu şi-au dat seama la timp de mijloacele de care dispuneau pentru a ajunge mai repede", iar pe de alta, una bună, respectiv aceea că pentru şapte victime s-au mobilizat aproape 300 de oameni.

Alexandru Ion este de părere că sora lui ar fi supravieţuit dacă avionul ar fi fost găsit mai devreme, scrie monitorulcj.ro.

Aurelia Ion avea 23 de ani, era ofiţer-student în anul V la Institutul Medico-Militar din Bucureşti şi făcea un stagiu de pregătire la Spitalul Fundeni, a informat Ministerul Apărării Naţionale (MApN).

×