x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tragedia aviatică din Apuseni. Procurorii cheamă la audieri supravieţuitorii şi controlorii de trafic aerian implicaţi

Tragedia aviatică din Apuseni. Procurorii cheamă la audieri supravieţuitorii şi controlorii de trafic aerian implicaţi

16 Apr 2014   •   15:58
Tragedia aviatică din Apuseni. Procurorii cheamă la audieri supravieţuitorii şi controlorii de trafic aerian implicaţi

Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a emis un comunicat de presă privind parcursul dosarului tragediei aviatice din Apuseni.

"În continuarea cercetărilor care se efectuează în dosarul privind accidentul aviatic produs la data de 20 ianuarie 2014, în Munţii Apuseni, echipa de procurori din cadrul Secţiei parchetelor militare, desemnată cu instrumentarea cauzei, a procedat, în perioada 07.04.2014 - 11.04.2014, la audierea, în calitate de martori, a unor persoane din cadrul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov, respectiv din conducerea Şcolii Superioare de Aviaţie Civilă, precum şi a unor dispeceri de serviciu la Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă. În perioada următoare vor fi efectuate audierea celorlalte persoane vătămate şi audierea controlorilor de trafic aerian", precizează ÎCCJ.

×