x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tragedie în sportul mondial. Campioană mondială la ciclism, găsită moartă de colega de cameră. Avea doar 23 de ani

Tragedie în sportul mondial. Campioană mondială la ciclism, găsită moartă de colega de cameră. Avea doar 23 de ani

11 Mar 2019   •   10:05
Tragedie în sportul mondial. Campioană mondială la ciclism, găsită moartă de colega de cameră. Avea doar 23 de ani

Campioana mondială la ciclism, americanca Kelly Catlin, a fost găsită moartă de colega ei de cameră, în aparatamentul aflat în campusul Universităţii Stanford din Palo Alto, California. Familia tinerei de 23 de ani a confirmat că fata s-a sinucis.


"Nu trece un minut fără ca noi să ne gândim la ea şi la viaţa minunată pe care ar fi putut-o avea", a declarat Mark Catlin.

Kelly Catlin, care urma studii superioare de matematică-informatică la universitatea Stanford, era componentă a echipei SUA de urmărire, triplă campioană mondială (2016, 2017 şi 2018) şi medaliată cu argint la JO de la Rio din 2016.

Tânăra, care era şi o violonistă talentată, explicase recent pe un site specializat că îşi împarte timpul între trei activităţi, studii, ciclism pe velodrom şi pe şosea.

În 2016, Catlin a ajutat echipa Statelor Unite să câștige medalia de argint în proba feminină de urmărire, la Jocurile Olimbice de la Rio 2016.

Kelly Catlin a fost de trei ori campioană mondială, în 2016, 2017 şi 2018.

Recent, fata a suferit o accidentare şi, potrivit familiei, din acel moment nu a mai fost aceeaşi.

"Din punct de vedere psihic, nu a mai fost aceeaşi. Kelly a fost o persoană cu adevărat specială - amabilă, amuzantă și talentată în tot ceea ce făcea. Simțea că nu poate să spună NU la tot ceea ce i s-a cerut, iar asta a fost singura ei scăpare", a declarat Christine, sora sportivei.


Federaţia americană a transmis într-un comunicat că este "o pierdere devastatoare".

"Gândurile noastre merg către familia lui Catlin. Kelly era mai mult decât o sportivă pentru noi, ea făcea parte din familia USA Cycling", se arată în comunicat.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: Kelly Catlin