x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tragedie la Torino - Romani asteptati la nunta, ucisi in Italia

Tragedie la Torino - Romani asteptati la nunta, ucisi in Italia

de Ana Ionascu    |    25 Ian 2008   •   00:00
Tragedie la Torino - Romani asteptati la nunta, ucisi in Italia

Doi conationali au murit dupa ce au fost impuscati, miercuri noapte, pe o strada din Torino. Dublul asasinat a fost comis aproape de ora unu noaptea, in cartierul Santa Rita, din Via Lima.


Doi conationali au murit dupa ce au fost impuscati, miercuri noapte, pe o strada din Torino. Dublul asasinat a fost comis aproape de ora unu noaptea, in cartierul Santa Rita, din Via Lima. Victimele sunt Ramona Gabriela Nicoara (22 de ani) si Valerica Dascalu (37 de ani). Fata este din Barlad, iar tanarul din Roman. Cei doi au fost impuscati pe o strada slab luminata, in apropierea unei cladiri in care se pare ca locuiau. Un barbat, din cate se pare albanez, a tras in ei 11 gloante.

Am auzit strigatele unei femei care cerea ajutor, apoi impuscaturiquot;, a declarat o brazilianca. La locul unde au fost impuscati cei doi au venit mai multi conationali care au pus lumanari si flori. Presa italiana a lansat informatia ca fata ar fi prostituata, iar barbatul proxenetul ei.

La Barlad, pe strada Elena Doamna, era ieri jale mare. Vecinii, rudele, prietenii o plangeau pe Ramona. Bunica fetei este distrusa. Nepoata ei preferata, care in aceasta vara trebuia sa se casatoreasca, nu mai este. Ioana Condurache refuza sa creada ca nepoata ei era prostituata.

Nu cred asa ceva, nu e posibil! Cea mai cuminte, mai desteapta si mai frumoasa fata de pe strada era Ramonel a noastra. Nu accepta golaniile, nu accepta lucrurile urate. Nepoata mea trebuia sa vina acasa, sa se casatoreasca. Era fericita. Tocmai isi luase carnetul de sofer in Italia. Toata lumea de pe strada o admira si spunea la spune, printre lacrimi, femeia. Ioana Condurache plange fara oprire din momentul in care o vecina a anuntat-o ca nepoata ei a fost impuscata la Torino. Sta cu poza ei in mana si nu poate sa creada ce aude la stirile de la televizor despre nepoata ei si logodnicul acesteia.  Isi doreste ca fiicele ei din Italia sa o sune si sa-i spuna ca nu e adevarat. Ii aseaza jucariile si mangaie incontinuu o papusa imbracata in rochie alba, preferata Ramonei. quot;Asa trebuia sa fie fata mea, mireasa, la vara. Doamne, cata nedreptate! S-a dus sa castige un ban. A plecat in urma cu 7 ani, cu mama ei. Toata familia e acolo, frati, matusi, mama... Imi trimitea de toate. Nimic nu imi lipsea spune bunica. Tatal Ramonei a plecat spre Italia inca de ieri dimineata, pentru a aduce corpul tinerei in tara. 

 

×
Subiecte în articol: observator lt;br