x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator UPDATE I TRAGEDIE lângă Braşov! Gravida spulberată pe trecerea de pietoni e în comă, iar BEBELUŞUL A MURIT!

UPDATE I TRAGEDIE lângă Braşov! Gravida spulberată pe trecerea de pietoni e în comă, iar BEBELUŞUL A MURIT!

19 Mai 2015   •   15:55
 UPDATE I TRAGEDIE lângă Braşov! Gravida spulberată pe trecerea de pietoni e în comă, iar BEBELUŞUL A MURIT!
Sursa foto: bzb.ro
UPDATE: Bebeluşul născut prematur, imediat după accident, a murit în noaptea de miercuri spre joi, la spital, după ce tatăl său l-a botezat chiar la Terapie Intensivă, la sugestia medicilor. Soţia sa este în continuare în comă.

Ştirea iniţială: O femeie de 28 de ani, gravidă în luna a VIII-a, a fost lovită de un autoturism marca BMW în comuna braşoveană Cristian, pe Drumul Naţional 73 (DN 73). Accidentul a avut loc chiar pe o trecere de pietoni din localitate, iar femeia a fost proiectată la câţiva metri de locul impactului.

Femeia e în stare foarte gravă, fiind în comă la Reanimare, iar bebeluşul, de 2,700 kg, a fost scos prin cezariană, fiind în stop-cardiorespirator şi plasat în incubator, scrie monitorulexpres.ro. „Copilul mişca, iar ea nu mişca!”, au declarat martorii, imediat după impact.

În acest moment, mama şi copilul se zbat între viaţă şi moarte, iar medicii fac tot posibilul să îî ţină în viaţă, dar sunt rezervaţi cu privire la şansele lor de supravieţuire.

După ciocnire, autoturismul a pătruns pe contrasens şi a intrat într-o casă aflată pe partea cealaltă a străzii, atingând şi o maşină aflată în parcare.

Conducătorul auto, în vârstă de 44 ani, a fost dus de poliţişti la Spitalul din Zărneşti unde i s-au luat probe biologice pentru a se stabili dacă a consumat băuturi alcoolice. El se deplasa pe DN 73, din direcţia Piteşti către Braşov, iar în localitatea Cristian nu a acordat prioritate la trecerea de pietoni.

"Conducătorul auto a fost supus investigaţiilor de specialitate, fiind testat cu aparatul etilotest, indicând valoarea de 0,90 la mie, alcool în aerul expirat. Faţă de conducătorul auto a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca în data de 19 mai 2015 să fie prezentat Judecătoriei Braşov cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui autoturism, cu alcoolemie peste limita legală admisă”, a precizat comisar şef Ion Necşulescu, purtător de cuvânt al IPJ Braşov, pentru bzb.ro.

×