x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator TRAGEDIE rutiera la Sibiu. Un șofer a murit carbonizat și un copil este în comă

TRAGEDIE rutiera la Sibiu. Un șofer a murit carbonizat și un copil este în comă

10 Mai 2015   •   13:21
TRAGEDIE rutiera la Sibiu. Un șofer a murit carbonizat și un copil este în comă
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Un accident violent a avut loc în această dimineață în judetul Sibiu, pe Drumul Național 14. Două persoane şi-au pierdut viaţa şi alte patru au fost rănite. Accidentul s-a produs localitatea Slimnic.

Un șofer care venea cu viteză a intrat pe contrasens, unde a izbit o altă mașină, care circula regulamentar. Autovehiculul a fost proiectat în șanț. Impactul a fost atât de puternic, încât tabla mașinii s-a contorsionat, iar caroseria a luat foc. Șoferul nu a putut fi scos la timp și a murit carbonizat, informeaza Turnul Sfatului.

Conducătorul celeilalte mașini a scăpat foarte ușor în urma accidentului – nu are decât o fractură și mai multe zgârieturi. Echipajele medicale sosite la fața locului au găsit și o femeie în stop cardio-respirator, pe care au încercat să o resusciteze minute în șir. În cele din urmă, a fost declarată și ea decedată. Un copil de aproximativ 14 ani este în comă și a fost transportat de urgență la spital. Alți doi bărbați au suferit răni ușoare în urma accidentului.

Polițiștii au deviat circulația de pe DN14, pe străduțele din satul Slimnic, până la finalizarea cercetărilor.

Citeste si TRAGEDIE rutiera la Sibiu. Şoferul care a cauzat accidentul de pe DN14 era beat şi fusese sancţionat de patru ori de poliţişti
 

×